18 December 2008

Finished~Floss Ring Tag


~ yehaaa....my 1st floss ring tag...

~ 1st projek selalunya ada kesilapan...kain 14ct agak tebal, didalamnya diletakkan sekeping fiber, so time nak masukkan eyelet-cukup mencabar sebab size eyelet tu agak pendek - thats why bila close-up akan nampak kecacatannya...next time i'll have to use just one side 14 ct dmc, the other side just use cotton fabric...

~ flosses used in this project...

~ benda ni bukan hanya untuk letak floss, boleh guna as key chain also...and more ideas in my mind....

4 comments:

ina said...

salam kak ani....

mata saya leka tgk hasil keje akak..
yg CC tu cantik kain dia corak roses kecik..kalau kak ani jual kat wmc mcm goreng pisang panas nanti....

cantik la kak ani....buat CC saiz 16 inci pun ok...

rossana said...

inna...i've been thinking the same as u..

Ogy said...

cunlah kak....tak jual ke?
kitap un suka tgk kain cc tu...

annie said...

hai ogy,ina & anna...a huge of TQ utk anda semua krn sudi jenguk blog kite...

inna...akak sekarang pantang jumpa kain cotton yg cantik, beli wat koleksi...of course yg murah je, not branded cam elyza yg mmg terkenal cantik2 tu...

g...apa khabar, lama tak tgk g sembang2 kat forum...harap semua baik2...akak baru je dpt tool eyelet puncher tu, ni baru 1st projek...insyaallah kalau sempat buat, blh la masuk kedai akak...