22 December 2008

More Floss Ring Tag



~ more floss ring tag coming....still using scrap flosses...& scrap aida for the triangle...different shade of flowers from the same design/chart...


~ finished as a 2nd floss ring tag...front...


~ back...


~ my 1st & 2nd floss ring tag...


~ as a....???....ala lupa la pulak apa nama benda ni...edit lain kali ya...PENDIBULE....thanks to Mi...


~ left-1st pendibule...right-2nd pendubule...

8 comments:

FAWA said...

kak ani...cantiknya...wargh..muah muah

rossana said...

anni, mana dpt chart/pattern 'how to make' a casing gunting/floss ring tag dll tuh? kt buku or website? kalau ada leh fwd kt kite?

annie said...

hai farah....tq sis....

annie said...

anna....chart ada yg kita dpt frm freebies...ada yg dr buku...kita tak simpan link dia...kita belajar wat finishing pun dr web...search aje apa yg anna nak tau...insyaallah kuarnya...

ina said...

cantik2nyaa kak ani

saya ni minat cross stitch
tapi nak memulakannya tu payah sgt..
kalau decopage ringan sikit tgn ni....

Reen said...

Salam Ani. Nak tanya, where did u buy the ring. Akak ada tapi yg metalic nye. thanks.

annie said...

hai inna...kalau inna nak cepat siap...cari design/chart yg paling simple...of course utk projek yg simple gak...once inna dah siap, sure teringin nak buat lg....

annie said...

hai reen...ring tu akak beli kat tesco & jusco je....

yg metalic cantik gak....