01 December 2008

Teapot Embroidery


~ just finished this 6 pcs of teapot outline embroidery / redwork...

6 comments:

rossana said...

ani...ini mesin ke handstiches? cantik la...sama ke ngan cc hok kite beli tuh?

annie said...

hai anna...Lebih kurang la tu...sulam tangan ni kadang2 lari sikit design dia...

ina said...

salam kak ani...
teapot embroidery akak tu so lovely

akak nak buat apa projek seterusnya tu..mcm2 boleh buat ek kak
can be CC or placemat,bag,chairback,doily pun boleh

rajinnya la tgn akak ni...when I could be so rajin to sew and stitch..harapkan on decoupage je..hehe

rossana said...

inna...sbb tuan dia rajin tu la tgn jd rajin....for yr info akak ada bli satu teapot cc tu..mmg neat la..i recommend...

annie said...

teapot embroidery tu kwn yg tempah...
tak tahu la dia nak buat pe...maybe c.c.

tu la inna...kena korbankan masa chat dgn kwn2...bila sibuk menjahit tu...sampai miss 1 journal eng deco tu...

actually byk projek akak ni...tgk je benda cantik [yg akak mampu buat la]mesti nak try gak...

annie said...

isshh anna...mana neatnya...kita masih tak puas hati dgn stitches kita tu...sometimes dia ikut mood gak...tak blh paksa diri...tu yg kadang2 tak buat bila org nak...sbb kita "not in the mood to stitch"...
chewah2...ngada2 pulak aku ni...