31 January 2009

New Toys!

















~ ni rupa 'torpedo' kat belakang kete kecik ku....

















~ ni pulak kat bhg depan...sib baik boleh bukak 'crown' dia tu, kalau tak mmg ngam2 je...





















~ new' toys' for my home...terkena penangan adik Lynn dari wmc...
~ ni rupa & warna asal 'torpedo'...tak tau apa nama menda alah ni...





















~ still tak tau nak letak mana...so letak dulu kat corner sini...
~ sebab tak rancang nak beli benda ni, so tak ranang nak letak apa...just letak la koleksi teapot yang sekupang-dua ni....
~ 3 tier rack ni rasanya untuk letak teaset kot sebab kecik je size dia tp mcm terbesar la pulak untuk saiz piring tu...
ada lagi satu gedabak -kena beli pinggan saiz 8", 10" & 12" untuk letak kat situ...

10 comments:

inna said...

wah kak ani...

cantik rak tu kak..mcm Lynn punya ek.
hehehe..at last nampak jugak toys kak ani..

kat penjuru tu pun cantik jugak..
kak ani pandai buat mcm2 ..best boleh tukar2 doily kalau dah jemu..

azah said...

cutenya rak tu..sesuai utk org yg tak ada anak kecil..my house budak kecil tak ada tapi ada 6 ekor kucing dan kalau letak benda alah tu memang confirm terbalik dikerjakan hehe..

annie said...

itu la...sbb berkenan dok nengok lynn punya, terus p carik kat KK tadi...padahal dah 2,3 kali dok ulang ke sana-tak terbeli pun...

annie said...

kalau ada kucing, rasanya tak sah kalau tak mrk tak usik...dulu kita pun pernah bela kucing...masa anak2 dia tgh membesar, smpai atas meja mrk dok melompat2 gurau...kalau rak tinggi ni, mau terbaliknya...

annie said...

inna...tak sihat ke ? mlm ni inna nak masuk sembang kat forum....

marsya said...

Lawala rak Kak Ani...Berapa harganya kak?

annie said...

murah je sha...rm149 je...

rossana said...

ani...meleleh air liur tgk rack tu..td dh tgk kt sinun...amboi sampai 2 sekali beli...
nk bedakka dia ke?..kite rase maintain caler lama pun ok gak..nmpk shabby2 g2...just my 1 cent opinion....

annie said...

tu la kita tak bedak2 lg tu...color asal dia not bad sgt la...blh masuk lg dlm eng deco categori...pas tu kalau nak bedak pun - kita gak yg kn buat...jenuh gak tu daku kn bentang paper, pas tu kehulu kehilir sepanjang 5' !!!lynn,mila-somi yg bedakkan...

MrsNor said...

aduhh cair ati ambo tengok rak tu. Dok bragey nok belii ni .... kalu dekat suruh cik ani atar doh