08 February 2009

Cerek

































~ tempahan kawan baru disiapkan....

















~ contoh cerek hiasan....

6 comments:

inna said...

sweetnya cerek ni......

azah said...

cantik sangat2..design tu decoupage atau lukis?
Thanks for the idea, memang dialu2kan sangat..ya..memang dok telek2 ada something missing..rupa2nya betul la mcm you ckp, kosong je kat tengah tu..tp tak reti le nak buat embroidery tu..kalau dekat memang dah tempah dgn annie..

annie said...

tq inna...kalau org tak tempah...mmg tak sempat pun nak buat...

annie said...

azah...sulam tu azah guna outline stitch je..betul ke ni, confius byk2 stitches...takyah suam bagai tuuu...

Feena said...

cantikknya..jumpa akak dalm wmc..baca tag rupanya dok ipoh.. suka sgt,saya kat taman meru..akak kt. mana.

annie said...

salam feena...t.kasih sudi singgah sini...akak kat chemor...