06 February 2009

Triffles

















~ ni umtuk minum petang - puding triffles...kena makan sejuk2...anak2 memang suka...
















~ biasanya guna jelly perisa strawberry ke, grape ke, dah tak de...ambik la perisa oren ni...tak suka la perisa ni...kek roll pun ambik perisa pandan, biasa guna yang tak de perisa...mcm tak ngam je...???

3 comments:

inna said...

nampak tasty aje saya tgk kak...
saya tak pernah buat trifle atau merasa trifle tu mcm mana..emmm

satu hari nak cuba la resepi ni nanti..

annie said...

akak dah lama kenal triffles ni...cuma berlainan resepi je...sedaaap...inna kena cuba...

rossana said...

wow..tempting jer...kita baru setahun 2 ni belajar2 wat triffle nih...15 th dulu ada cousin baru blk uk introduce mende ni..masa tu tk reti nk sebut..ingat mcm ordinary pudding jerk...klau ada party kt office/bday anak..ni la antara ciput dish yg kite berani ketengahkan..he..he