13 April 2009

Teacup Lagi !











































~ Newhall Hanley England...

8 comments:

inna said...
This comment has been removed by the author.
azah said...

cantik2 le teacup ani..dah ada berapa set ya? mesti banyak ni

annie said...

inna...teacup murah2 je tu inna...

kebetulan rezeki akak dpt yg ada nama...kalau tak yg tak de nama jerrr...

annie said...

zah...semuanya berlainan design...seronok kumpul cam ni...lagipun lebih murah...dr beli set 4 ke, set 6 ke...

rossana said...

ani...ebay mana? cantiknya...bright warna munge dia....live mesti lg cun...

inna said...
This comment has been removed by the author.
annie said...

anna...actually tawar-menawar bukan dlm ebay pun,dah tamat tempuh baru deal...mmg sweet cawan ni...

annie said...

kebetulan rezeki akak inna...asalnya beli benda lain,tersasul tanya pasal teacup,dia pun tiba2 je buat offer..mmg dia nak let go cawan tu,1 set tu jerr...

bab brands ni akak awal2 surrender la sis...mmg akak kurang arif bab ni,janji cantik-manis di mata akak-cukup,brand tu belakang kira...he,he..