06 June 2009

My Crafting Corner






















































~ ok nak sambung cite....dari gambar2 kat atas tu, tentu u all blh imagine macam mana bersepahnya 'craft corner' makcik ni....














~ ni antara bahan2 kraf yang telah diasingkan kedalam kotak yang berlainan...














~ ni antara tin decoupage...projek awal mula-mula belajar buat decoupage...














~ semua berisi.....














~ ok la sikit kan? tak la berserabut sgt...
dah lama beli rak ni...niat nak pasang kat lain...dah berubah niat & fungsinya....














~ sampai bawah meja pun masih ada barang....














~ ok...kemas la untuk sementara waktu....bila dah mula buat projek...bersepah balik la corner ni....

~ nak buat bilik khas...belum ada rezeki, so cukup la dapat satu corner ni buat berkarya....

~ tapi barang2 kraf masih merata tempat lagi...kain2 ada dalam lemari...barang2 lain ada kat dapur, kat stor...

7 comments:

esKay said...

memang 'wajah' bilik sang kreatif kan kak, kalau kemas sangat, risau pulak kan...hahaha

annie said...

kelakar la eskay....mmg bersepah abis...nak carik brg pun tak jumpa...

esKay said...

bukan apa kak, sebab 'pemandangan' tu sungguh la banyak persamaan nya dengan bilik saya, kalau kemas pun satu hari je kan

kakyon said...

hehehhe..ani..samalah kita..
klau sepah adalah benda yg di kerjakan..klau kemas sangat tu tandanya dah boringkan...

marsya said...

Sya pun ada satu bilik mmg khas buat painting n mcm2..letak CPU, buku, tempat hubby main chess...mmg bilik kerja dah rasanya... dan mmg bilik tu sekejap je kemas pastu bersepah balik.....Penuh brg2 yg dah siap tapi tak terususun lagi..Kena letak rak khas untu brg display agaknya baru kemas......

Razna Creation said...

salam ziarah kak ani..

bestnya kalau dpt satu bilik khas untuk kerjatangan kita kan..

corner sy lagi teruk kak..

kalau byr pun sy tak sanggup nak tunjuk... hahaha

Salmi said...

Salam kak annie, me berangan nak ada satu bilik kraf camni..suka sangat craft room akak, kat umah nie, me buat kraft kat living jer, situ la tengok tv, situ la dorang baring2..kekadang terjumpa jarum..adoiii la..