01 July 2009

" Hina besi kerana karat....."



~ Salam tengahari semua...rasanya lama dah tak update blog ni...anak pinjam broadband so akak pun tak boleh la online...

~ ok, jom akak nak share pasal make-over barang lama...dah berkarat sakan..."hina besi kerana karat..." ada sambungan lagi tapi tak berkaitan dengan N3 ni so kita abaikan ya...

tray berangkai 3 ni memang sangat biasa kita lihat...cuma bila akak terpandang benda ni, datang cabaran untuk cuba make-over benda yang dah berkarat sakan ni...

inilah hasilnya selepas disental dgn pelbagai 'sand paper'....pas tu 'didecoupagekan'...

1 comment:

Khadijah Mohamed said...

seninya tangan kak ani...buat apa pun menjadi...cantikkk..!