17 May 2011

Mini Wallet







salam.....

nak share mini wallet.....sebenarnya dah lama siap tp asyik tertangguh nak buat n3....

wallet dijahit tanpa rujuk pada mana2 tutorial...sekadar tenguk gambar....jadi saiz.ukurannya mungkin kurang balance ! tak kisah la tu.....sebab nak pakai sendiri....kadang2 tu naik malas nak mengkaji tutorials yang sepatah haram kita tak reti.....last2 pandai2 la buat sendiri.....


6 comments:

Liza A. said...

Wah, saya suka tgkfabrik ni :) Betulkan kak, saya tgk tutorial pun tak faham lgsg haha...even dah ada pictorial pun buat tak kena juga :D
Saya kena buat 2 wallets order dr customers, yang dah pun tertangguh dekat sebulan (tak pernah selama itu ditangguh!) wallet kak ni dah beri inspirasi utk saya buat design sendiri base on failed project yg di buat dulu ahaha...thanks kak!!

rossana said...

salam ani....cunnya!! btl tu...kdg2 baca berkali2 rasa cam paham...tp bila nk wat baca lg..last2 pening ..agaknya ageing factor pun ya gak....he..he...tak pun ani wat la tutorial utk org2 hat mcm kite nih!

MamaDaniel said...

cantiknya kak.. fabrik tu cantik la.. terberkenan plak! ngeeee... :D

Salam kenal kak!

Kak Ani said...

salam liza...
tq sudi singgah sini...akak suka tgk hasil tgn liza...cantik2 semua..akak tak sepandai liza..byk belajar dr kesilapan sendiri...

Kak Ani said...

salam ana,
lama ana taksinggah sini...
faktor ageing tu maybe betul...kita tak pandaila nakwat tutorial...bila leka menjahit-selalu lupa nak snap gambar step-by-step tu...

Kak Ani said...

salam mamadaniel...
fabrik sebeanarnya dah bertahun beli..sj akak guna b'ground hitam-so lambat sikit kotor...