24 November 2008

Memory Lane


~ semalam ahad p ke pasar brg2 lama/brg2 antik - Memory Lane...this is a few items that i've purchased...nothing much...sengaja cari brg2 yg paling murah...of course ada byk lagi brg2 lain yg menarik minat...tp i'm always using this excuse " biarlah dulu...lain kali la"...actually it's more to ' tak nak singgung perasaan hubby'...so cukup la dgn a few cheap items...itu pun i'm sure dlm hati dia mesti dok kata - buat ape la bini aku beli benda2 tu semua ? buang duit je...

~ well that's me dear...JUST ME ANNIE...

~ wait till i make-over all this findings....

13 comments:

rossana said...

ani..jgn asbn ckp..bini akau nk nega besi buruk lak ke sudahla....ani..diorg jual ke tins tu? unik2 gak ...psst..kirim leh?..ngeh3x..sah tak malu....

ina said...

hehehe..

kak ani..berapa harga satu tin yg dia jual tu

cantik2 la..boleh kirim tak...hehe

annie said...

anna...
ish...entah2 gitu dia kata dlm hati dia...manalah ku tahu...

masa nak beli tu pun...dok beringat dah...sume tu kita beli kat pasar tu la...ish...takkan nak kirim tin2 buruk tu ? susah nanti nak sorok dr cik abg...kah,kah...

annie said...

inna...

tin2 tu ada yg rm2, rm5,rm6...mcm2 rege...ada yg jual murah & ada yg jual mahal...kadang2 luck juga la terkena yg murah @ mahal ni...pas tu kena mintak kurang la...akak sejak dok perak ni, dah tak pandai tawar-menawar ni...kalau kat kg dolu2...mesti nak mintak kurang gak wlau sikit...

rossana said...

ani....jual la kt kedai sinun..senang ckit..leh la kite sopping tin lak inna ek?...eee...mcm2 keje ore pompuan...

annie said...

anna....tak mau la...tebal le muka kite ni...nak jual besi buruk kat sinun tuuuu...kalau yg dah dimake-upkan, ok gak la....

rossana said...

ha..ha..ani buruk bkn sebrg buruk..ni buruk yg ada value..(kite je la yg tahu)..

kite baru blk kg..hjn tk renti2 kt sana...

annie said...

sekarang kan banjir kat kelantan...kat kg kita dah tak de air dah...sbb dah ada parit besar,kalau tak ada gak air hujan bertakung...kg anna kat mana eh ?

raya haji tak balik dah ke ?

rossana said...

kt bachok...beach side....
ore pantai....InsyaAllah balik lg...

annie said...

ooo....ore bachok ruponyo...
abe ipar kito ore sano tau...pata melawi...kecik2 dulu kito gi sokmo..

rajin tol anak mak balik jenguk mak...hubby pun ore klate jgok ko?

rossana said...

kalu tk brapa rajin pun kene wat rajin..lg pun i'm the eldest...mak plak tk brapa sihat..biasa kalau tk blk sefamily pun i kelik once a mth ngan bus...ffuuhhh...lg pun my eldest doter blajar kt sana...ari tu balik coz ada keje..pjg lbr cite..org tk tanya pong!!..kite risau banjir ni....

annie said...

kan kita dok bertanya tu...ooo anna anak sulung...mmg kak long contoh la ni...pas tu anak pulak belajar kat sana...kat mana tu, brp umur anak sulung anna ? kita pulak yg nyibuk byk tanya...
once a month balik..wow..hebatnya anna...

banjir lg ke kat...kita ingat dah ok...

rossana said...

tanyala ani..yg blh jwb kite jwb..yg p&c tu kite pm..he..he
anak bljr kt maahad muhammadi..nxt yr form 4...
ktn-kb dkt skit compared to ipoh-kb..tu yg blh blk tu..kalau tk leh 1 bln sekali pun..kite cuba 1.5 bln...org kata jengukla org tua semasa mereka masih ada....