28 January 2009

Egyptian Potion

















~ Celebrities's Special [W] & [ M]....a gift from my daughter...to her Ummi & Baba...

















~ each set consist 8 different potions...

















~ by 8 [W] celebrities - mariah carey, sarah jessica parker, britney spears, kate moss, kylie minoque, paris hilton, elizabeth taylor & jennifer lopez.


















~ 8 [M] celebrities - david beckham, sean john, enrique iglesias, micheal jordan, ewan mc gregor, andre agassi, antonio banderas & usher.

~ tak kisah sgt selebriti mana...tapi bau tu...dah lama tau pasal potion ni, ni baru dpt cuba...
hope dpt bertahan lama & the most important, bau yg tak menusuk idung/tak tajam/not too strong...cos my nose cannot stand bau yg tajam...

10 comments:

inna said...

gift utk anniversary ke tu kak ani..

minyak wangi ye..

inna said...
This comment has been removed by the author.
azah said...

wah..pandainya anak you beli utk baba dan umi dia..

annie said...

aa inna...egyption potion ni oil base...so tak was2 bawak solat...

entah la...dia bg utk occasion apa...nak kt anniversary pun ya...b'day pun ya sbb b'day both ummi&baba dia in january...

annie said...

hai azah...dah besar panjang...kalau tak mau belajar, dah blh mak orang daa...

inna said...

kak ani birthday pun januari ke?
OOo..berapa haribulan kak..suami akak pun january jugak ek...

sama le dgn saya suami pun sama2 januari...

annie said...

aa...inna...both in January - akak on the 5th & hubby on the 30th....akak dulu dr dia....ha,ha..

inna said...

Happy Belated Birthday kak ani..

sorry terlampau lambat wish ni...
insyaAllah next year tak lupa..hehe

inna said...

suami saya 1 januari suami kak ani 30...hehehe..satu depan satu belakang ..saya 10 januari..kak ani 5 januari..angka saya bagi 2 dapat kak ani....hehehe...what a coincidence...

annie said...

aa..la inna...mmg kebetulan sgt2 tu...mcm ada combination angka gituuu...mcm dipilih2 pulak....
mana la tau kot kita berempat have something in common...
sib baik kita org islam tak berpegang pd apa2 kepercayaan...tp kalau bangsa & agama lain...tarikh lahir/angka mmg penting dr segala hal...