30 January 2009

Thai Fair

















~ni antara art craft yg cukup menarik minat kat Thai Fair...tp terlupa nak snap orang yang membuatnya...just bought something small, nothing fancy...
kraf yang dihasilkan cukup berseni - lupa jugak nak snap...basikal tu untuk hiasan atas dashboard kete...

















~ Thai Fair ni rasanya ada di mana2 shj....dalam setahun tu agaknya habis satu mesia mrk pusing....banyak jugak la barang2 yang menarik....blouses, kasut, selipar...even in eng cotton !
















~ kasut baby in pink silk tu sweet sangat...nak beli gak even dah tak de baby...i'll turn it into something else....wait n see ok....sumbat dengan fiber nak bagi shape dia ok balik....

6 comments:

azah said...

cantik2 le..ada gak thai fair tu dtg sabah..penah beberapa kali pegi, tp lama dah..lately belum ada..nnt kalau ada nak p gak cari basikal tu..cute le

FAWA said...

setiap kali jumpa thai fair tak perasan lak ada basikal tu...emmm kena jengah2 segala ceruk ek...

inna said...

memang cantik kasut baby tu kak ani..
yang lain2 pun unik jugak..

saya nak teka lah apa yg kak ani nak buat pada kasut tu...kak ani nak letak bunga atau nak letak manik2 kot...

annie said...

salam azah...

byk yg cantik2 azah...basikal tu yg paling kecik...
model motorsikal ada...tut-tut ada...cantik sgt2 utk display...rege pun amat berbaloi dgn keje tgn dia tu...rugi tak snap...

annie said...

farah...
basikal tu cinonet je...model lain yg lg besar-lg cantik...tp tak tau nak letak mana, tingat nak letak kat dlm kete, so beli yg tu je la...

annie said...

inna...

tungguuuu....dah hampir 1/2 betul...