21 February 2009

Tin Karat














~ BEFORE....


















~ AFTER...
















10 comments:

rossana said...

aniiii....ari ni turn kite lak tok leh tgk gambar....
kite ada terima gak mail on this facebook...donno how true it is..but better be careful...jgn xpose sume....

annie said...
This comment has been removed by the author.
azah said...

cantiknya selepas di makeover..siap hias dgn ribbon tambah cute lagi...kita pun ada tin gitu..boleh ajar nak sapu apa utk cat tin tu..tak penah buat le..nanti i tunjuk gambar tin tu ya..

annie said...

azah...yg ni kita spray cat je..kah,kah...
malas nak dab gesso...guna gesso ni lambat sikit prosesnya...kena dab 2,3 lapis baru rata elok.

azah said...

guna spray cat macamana ? apa jenis?datang blog kita tgk gambar pelita kita tu..
yg bunga to decoupage pakai napkin paper ke?..

annie said...

azah, kita dah try ajar step by step kat blog azah. yg ni kita guna paper napkin tu la..

cat spray tu sure adanya kat mana2 kedai hardware...

~ best of luck...

Truly Jaja : My Journal said...

cantik la kak ani.. mcm baru je, byk idea kak ani ni..

Razna Creation said...

salam
kak nak pinjam gmbar ni..

cun ...bakal diwar warkan..

Feena said...

cantikk ..kak anniee ajar kita leh buat decoupage..

wardah said...

kak ani... cantikla.. tisu tu akak beli tisu tu kat ner..