24 February 2009

Barang2 Terpakai


















~ atomizer porcelain....


















~ pahar & bakul/mangkuk stainless steel...bakal dimakeoverkan...

















~ yang ni memang koleksi antik...paip lama...sesiapa yang minat nak buat koleksi, pls pm me...i want to let go 2 pcs...

















~ sepasang kasut rotan...bakal dimakeover gak....

~ ni semua hasil 'hunting' kat p.karat hari ahad lepas...

11 comments:

azah said...

lawa2 le berkenan semua..paip tu berapa nak jual?

rossana said...

pelik2 la brg annie ni...now dh xpand bis. ke?..jual antiques plak...ani..lama tk borak kt sinunnn.....

annie said...

azah nak ke paip tu ? rm39 each...

annie said...

anna...bila kita kena siapkan tempahan..nak sembang2 pun jd tak senang..

kita ada baca posting anna, dah singgah ye kat kedai brg 2nd kat selising tu, tak byk brg ke ?

anna kt ada beli shade kat romantika, brp rege dia..kita mmg tgh cari ni yg murah2...

kakrose said...

annie..pasar karat tu kat mana..mana tau kut2 terpergi sana..boleh kak rose singgah..

cantik2lah brg2 yg annie dapat..pandai memilih..

Feena said...

kak annie..

cantikk brg kak annie.. nie yg. buat nak pi pasar karat niee.. sebenarnya dok ipoh dah 8 tahun.. x pernah pi pun..ehhhh...

annie said...

kak rose..pasar tu kat tgh2 pekan ipoh..tp ari ahad je, dr pagi sampai tgh ari je...lupa nama jln, tp mmg senang jumpa, siap ada pintu gerbang...

annie said...

feena..dulu dok mana ?

dah dok ipoh tu blh la p..tp bukan semua org suka p tempat gitu..akak pun kena pujuk somi tiap kali nak p...he,he...

azah said...

annie, mau le antique paip tu..kalau pos tak pecah ke?..annie kat Ipoh ke?my brother pun tinggal kat sana..i akan balik semenanjung next week, mungkin annie blh bagi kat my brother, nanti kita suruh dia bayar dulu..email me your tel no, sebab kat sana nnt tak ada tenet, my email...azah_gege@yahoo.com

annie said...

azah...paip tu rasanya dr tembaga sbb nampak kuning...kita nak try cuci satu pc yg kita nak simpan tu...
so kalau pos pun should be no prblm..
tp kalau nak bg kat your brother pun tak pe...

azah said...

better bagi kat my brotherlah, dia kat taman apa ya..kalah tak silap shahputera or shah bandar, lupa le nnt tanya. Lagipun kita lama kat sana..nnt bagi no h/phone k..