27 March 2009

My 1st White Furniture !































~ at last dapat gak la tunaikan impian yg entah ape2 ni...nak memiliki perabut putih...
actually masa pergi kedai perabut, niatnya nak carik meja computer...tup,tup ternampak lounge set putih uuuuu....& crackle lagiiiiii....somi bagi green light - akak pun apa lagi...terus angguk kepala....
~ tapi....bila perabut dah sampai rumah...hai nampak lain macam la pulak...puas dok pikir-pikir tang mana yang lain. Ahaaa....tang GOLD color tu...rasanya masa tenguk yg display set, tak de gold color ni...tapi malas nak bising punya pasal, terima je le...barang pun dah masuk dalam rumah...
anyway...ALHAMDULILLAH...thanks so much my dearest hubby....!!!

5 comments:

inna said...

kak ani..cantik la kerusi tu..

ada gold sikit2 takpe...nampak classic ...kerusi ni dipanggil lounge chair ye...baru hari ni tau...

kalau tak sebut armchair je..heheh

annie said...

akak rasa la...biasanya dijual 3 pcs in one set...tp tak terhad design-apa2 design pun blh masuk dlm kategori nih...ni mandai2 akak la ina..he,he...nanti akak tanya cik google ya...

annie said...

la cik google kata - dia tak tetapkan kerusi apa yg blh masuk kategori ni...ada yg 2,3,l-shaped, even whole set pun ya gak ???
cuma kat mesia je kot yg panggil cam tu-bila kita tanya 2 kusi & meja kecik kat tgh-mesti dia org kata 'lounge set'@'kerusi hotel'...

kakrose said...

ani.
ape2 jenis kerusike..kalau letak 3 pcs ni dipanggil 'lounge set'
? memang lawa set tu..

annie said...

k.rose...entah la kak...tu ikut kata tuan2 kedai perabut kat sini la...lebih simple, mrk panggil 'set hotel'