10 March 2009

Teacup Lagi



























~ lagi teacup lama yang sudah tiada stok...tambahan untuk 'koleksi teacup' ku !
roses dia cantik...walau dia tak membawa sebarang nama, namun ku cukup berpuas hati dapat memilikinya....

4 comments:

rossana said...

doh2 la anie tunjuk teacup nih...wat luka hamba berdarah lg...hu..hu...
neway meakin biru putih tu pun cun gak..

annie said...

tak de la kita nak wat luka anna kembali berdarah...ish zalim la kita..takut hilang gambar tu, kena la simpan sini....

meakin design ni pun baru 1st time kita tgk...tu la cuma dpt 3 bijik cwn & 2 piring & 1 pinggan makan...???

rozie yusof-azlan said...

salaam sis...nama/brand tu soal kedua...janji kita berkenan..jk tak tngk bwh cwn/piring ramai yg tak tau dr mana..he..he.. You have lovely cups...saya pun suka simpan yg tak kene set nya..kawin2 gitu..

annie said...

salam kenal rozie...welcome...
branded punya rasanya tak mampu la sis...
wow...koleksi kawin-campur...good idea...lain dr yg lain...akak pun ada beli cawan yg tak de piring [ kalau tak dikira-buang duit je tu...]