11 March 2009

Enamelware































































~ new items for my ENAMELWARE COLLECTION...

~ sekarang tengah DEMAM enamel....jumpa je yang belum ada dalam koleksi, terus beli...kadang ada 2,3 ketol...kadang sebijik tu je...

~ ada lagi satu-dua barang yang belum sempat cuci untuk snap...maklum la barang lama...ada yang nampak buruk sangat dengan habuk tebal seinci !!!

5 comments:

inna said...

kak ani...oh tidaakk...

teruja..teruja...hehehe

FAWA said...

the royal enamel club..

marsya said...

Kak Ani betul2 menggoda iman Sya untuk terpengaruh mencari enamel2 jugak pasni.....Cumanya katmanala nak pi carik sebab enamel ni biasa kedai lama2 byk jual kalau shopping complex ni design dia modern2.....Kalau belh biar yg nampak buruk2 pun xpe ...Antik gitu...
Akan ku carik jugak nanti walau seketoi dua hehehe (Dah terpengaruh demam enamel)

Little Pink Princess said...

salam kak ani...datang sini nak main cak cak ngan akak...hehehe

MrsNor said...

huhu kita tak layak nak join da royal yellow club ni hehehe