18 April 2009

Jom Cuci Mata !




















~ cantik koleksi white enamel ni...


































































~ ni semua gambar dari tenet...pinjam sebab suka tenguk benda-benda cantik ni...

4 comments:

inna said...

kak ani.....

dalam banyak2 gambar tu mata saya melekat pada enamel tu je....hehehe..

pandai betul minah saleh tu susun dan hias...nampak macam mudah tapi sebenarnya nak menyusun supaya jadi dekor yg indah tak semudah yang disangka.......diorang dah lama ek kak ani praktikkan enamel sebagai hiasan.....

kita baru je nak cuba2...

azah said...

cantiknya..eh tadi kita kemas kat dlm almari, ada pulak bekas nasi enamel..beli kat tawau long2 time ago..hehehe..mcm cantik gak bunga2nya..tak sangka rupa2nya dah ada koleksi enamel dr dulu...sekarang tak leh display, dapur sangatle kecik..cantik la gambar2 tu..very creative.

annie said...

inna...kebiasaan la tu mrk lbh advance dr kita dlm segala hal kot...

dan ramai gak yg punya blog cantik2 tu...tuan punya ada kelayakan dlm designing la...bukannya org biasa2 mcm kita yg tak punya kelayakan apa2...

mcm pn ann ada master dlm interior design...tak tau la mcm mn rupa rumah beliau-sure gah...

annie said...

zah...ada pun koleksi enamel, sure antik dah tu...

seronok bila tgk gambar2 cantik tuu..kita tak mampu & tak berpeluang nak miliki semua tu...cukup la blh jamu mata...