26 May 2009

Butang






semalam terima butang-butang comel ni...isi dalam salah satu koleksi tin...inilah guna kumpul tin-tin...memang banyak barang untuk disimpan...

butang sekarang sikit punya cantik....fungsinya lebih kepada hiasan...

pssst azzah...ni lagi satu entry utk giveaway butang...

~ khas buat puan anna....ni tin cookies jer...malu kita nak close-up tin ni...


6 comments:

rossana said...

cantik/unik bytang2 tu ani...tp tin tu lg cun...leh close up tak?

annie said...

tin biase je anna...nanti kita close-up...ingat nak make-over tp cam rasa syg pulak sbb corak asal cantik lg-tunggu dia karat dulu la...

HazCottageCHaRm said...

Sah lah Akak ku cayang nie.... ratu close up..he he....

K.anie.kasi close up besar besar kak....

Button Planet said...

Kak ANi...terimakasih...terimakasih...kerana buat lagi satu entri untuk ButtonPlanet! Ya..Ya... nanti saya tambah lagi entri akak ya...;-) memberi peluang yang lebih tinggi untuk menang!...

annie said...

nim...benda yg nak di'close-up' tu tin cookies jer...bunyinya gempak...

tp tak pe-demi request Ratu Close-up, akan ditunaikan jugak..

annie said...

hi zah buttonplanet~ dah mmg minat button,susah nak seronok sorang2 dik...nak share jugak dgn org lain...tadi dah ada yg tanya,kat mana akak beli button tu...