21 May 2009

Cerek



~ ni tempahan kawan dari Kuala Terengganu...all in pink shade...
bekas bash tangan tu memang barang lama....cerek tu barang baru....

10 comments:

MrsNor said...

Waaa manyakkk syantikk... bekas basuh tgn tu kita ada lagi.Boleh antar kat cik ani utk make over ni.. brp RM?

rossana said...

wahh...lawala ani....kite bila la nk wat kt kendi ni....

nurul aziyana said...

cntiknyer..baper ni sebijik

annie said...

salam cik nor..susah nak cakap brp $ sbb kita buat utk kwn tu kira mcm 'barter trade' gak la...

annie said...

hai anna...tima kasih la....awak dah cukup bizi,mana la ada masa nak wat benda2 ni lg...

annie said...

nurul...akak tak jual benda ni sbb tak de stok...kat kg yg org tua punya ada la...

inna said...

kak ani ..cantik kak ani susun roses tu ..elok aje kedudukan dia ...warna pun sweet..

HazCottageCHaRm said...

Akak very the marbelles....

annie said...

thanks inna...biase2 je tu...

annie said...

tq nim...anim punya lg menawan...