08 July 2009

"Re Make-over"

~ N3 tengah malam ni...pasal make-over...bukan sekali,bahkan 2 kali make-over keatas barang yang sama...

tile/mozaic gambar kat atas tu sebenarnya pernah dibuat N3 lama dulu bawah label 'make-over'...frame yang asal warna silver ditukar jadi PINK....

~ ni pulak hiasan dinding asalnya color GOLD sekeliling dia...dolu2 suka color ni-nampak mewah gituuu...la ni dah jemu...kita tukar la ya...
~ haaa....yang ni dah dimake-over jadi putih-cream....frame yang pink tu pun dah jadi shabby2 white-pink...tak mau jadi betul2 putih...

~ inilah hasil....OFF WHITE / CREAM...
~ dah jadi SHABBY-PINK ...

6 comments:

ayu said...

salam kak ani..cantik frame tu kak,yang oval tu menarik lah..betul2 lonjong..jarang jumpa yg camtu..ha..ah kak,kalau doulu2 kaler gold tu nampak cam grand gitu..la ni kalau boleh semua nak putih.

*Life's Better in Pink* said...

kak ani..yg pinky2 tu doily ke kak..heart shaped tu.. cantiknya..
~ana

umi_e said...

wahhhhhhhhhhhh kak e salute lah!

* rajin sungguh make-over :)

HazCottageCHaRm said...

Salam kak...chantiknyer dah make over......a good idea eh kak leh recycle barang he he...JIMAT lah cikit....

Salmi said...

Salam, nice work sis !

Itajeff @Something To Share said...

salam..
cantiknya hasil kerja akak ni...minat sgt ngan yg oval tu..:-)