02 September 2009

Jom Cuci Mata





























































Salam semua....diam tak diam, hari ni dah masuk hari ke 12 kita semua berpuasa...begitu cepat masa berlalu dalam kelekaan kita dengan rutin seharian....

N3 kali ni ...cuma sesi mencuci mata je...jom layannnn....

6 comments:

shima said...

salam annie,
tq sharing bunga-bunga tu. mata k shima pun dah jadi warna pink. he he :)

azlina said...

salam kak ani...
segar rasa mata ni tgk bunga2 segar tu..hilang rasa mengantuk...kak blh bg link website nya..

rossana said...

salam ani...lawa2nya...kalaula all the cuppies & roses & cottage tu jd milik kite....
btw...kite baru blk kg cuti merdeka...anta anak & visit org tua...best bukak posa ani...makan akok/buah tjg/jala mas..etc...

Kak Ani said...

shima~salam...aa la...bila asyik dok tgk bunga2&segala benda pink...terasa cam mata pun ikut jd pink...

Kak Ani said...

salam ina...gambar2 tu semua akak jumpa kat flickr...tp akak tak save link dia...

Kak Ani said...

anna...salam...
wah bestnya awak dpt bukak posa kat kg...alaaa wat kita jeles ni...