04 October 2009

Teaset "Main Masak2"


















~ salam syawal semua adik2...kakak2...kawan2 semua....rasanya semua masih berada dalam kemeriahan syawal...at least setiap weekend mesti ada rumah yang buat open house....

~ lama benar akak tak wat n3....tak de mood pun ya, kurang sehat pun ya....

~ hari ni ada sikit gambar buat anda semua terpikir2..." akak ni nak buat apa la dengan set mainan 'masak2' ni..... takkan nak main masak2 lagi kot.....

~ cantik kan set mainan ni....jauh lebih cantik & real dari yang 'zaman akak budak kecik' dulu... yg ni shape dia cantik sgt...cuma dia tetap plastik sama gak cam dolu2... walau cuma plastik tapi itupun akak tak ada... hu,hu...

~ ok...thats all n3 utk kali ni...jumpa lg next n3... sama2 kita tenguk apa dah jadi dgn teaset mainan ni.... ta,ta....

3 comments:

fitty's pinky rose cottage said...

salam kak annie..

walaupun plastic.. shape dia lawa.. sapa sangka teaset tu mainan punya.. kan kak? hehehehe

rossana said...

salam ani...lma btl tk smbg...ingat nk pm awk..tp kt sana pun jrg msk...lawala teaset tu ani...kalau kita jumpa nk la beli utk anak..(yg benornya mak yg suka)...anyway...harap awak sihat selalu....bye..

Kak Ani said...

salam azi...
aa...shape dia mmg cantik..tu yg terus beli...


salam anna...
kita beli utk diri semdiri...he,he...
harap anna pun sihat2..