01 February 2010

Menang Giveaway Lagiiii...













N3 hari ni ialah " akak menang giveaway lagiiiii....." kali ni giveaway oleh adik manis....


syukur alhamdulillah...memang tak sangka dan tak berharap sangat sebab ramai yang join ...

ni akak copy-paste n3 oleh adik manis kat blog dia...dia announce semalam... so kiranya masih dalam bulan Januari.... jadi, akak menang 3 giveaway dalam bulan ni... memang betul la ianya hadiah paling istimewa sempena bulan kelahiran akak....

lagi sekali ucapan terima kasih yang tak terhingga istimewa buat ina dari azlinadeco ... inahaiqal dari dcottagecrafts... dan juga adik manis dari gobokadikmanis

.........................................................................................................................................

Sunday, January 31, 2010

THE WINNER IS........

saya dah jenguk semua & keputusannya dibuat oleh DH .
pemenangnya adalah....jeng...jeng....jeng!

mekasih ku ucap kan pada semua yg join giveaway adikmanis ni. dan tahniah kepada pemenang. harap dapat emelkan nama & alamat utk proses pengiriman hadiah. mekacih!!!semoga saya rajin meng update blog. huhu..dah lama xwat entry baru ni

...............................................................................................................................

1 comment:

n.u.r.u.l said...

waaaa...tahniah kak...asyik menang je, ilmu apa akak pakai ni...hehe...turun kan kat sy sikit...