26 February 2011

Korean Teacups






























































































































salam hari minggu semua.....


akak memang minat sangat dgn cite korea .... tak tahu kenapa .... maybe sebab hero & heroinnya hensem dan comel2 .... maybe sebab heroin2nya tak make-up tebal2 .... maybe sebab selalunya cerita mereka dibuat masa musim sejuk/salji ... maybe sebab heronya tinggi2 - rata2 hampir 6' manakala heroinnya ketinggian mereka memang padan sangat dengan hero mereka ...

banyak sangat ' MAYBE ' .... tak kisah la apa sebab sekalipun ....

tapi bukan semua cerita akak layan .... yang pasti kena ada hero atau heroin yang akak minat !

secara kebetulan, ada satu cerita tu ... selalu sangat ada shoot kat cafe ... so banyak jugak la teacup yang berbagai corak yang mereka gunakan .... ada yang digunakan berulang kali ditempat yang berlainan.... gambarnya kurang jelas sebab mereka tak fokus kat teacup tu ..... semua teacups ni digunakan dalam satu drama yang sama ....

oleh kerana akak memang minat sangat dengan pelbagai corak teacups ni ... so akak berusaha jugak la untuk 'snap' teacups tersebut.....

jom layaaaannnnn .....



2 comments:

Salmi said...

Salaam kak ani, kalau tengok dekat2 life..bedak setempek kak..hehehe..one thing dorang nie mostly selim melim :-)..so kalau di korea nak cari baju size sal kekadang masalah..sebab L dia pun kecik..hehehe

Kak Ani said...

salam sal...ooo gitu rupanya !!!
al-maklum la akak tak pernah nenguk real punya org korea ni...
bab selim melim tu mmg akak sokong...hingga ada yg nampak terlampau kurus !