10 February 2009

Chicks Pin Cushion


















































































































~ petang semalam sempat siapkan 2 ketoi Chicks Pin Cushions...seronok buat benda ni once dah lepas kritikal try&error untuk 1st piece tu....guna fiber untuk stuffing, so dia ringan & kurang stable...kalau diisi dengan bahan yang lebih berat, boleh jadikan Paper Weight...can be a cute gift to anybody...

8 comments:

azah said...

wow..comelnya ayam tu..I tak selalu jahit..kalau tak mau tempah gak...

marsya said...

Bestnya orang pandai menjahit...Bole buat macam2 la Kak Ani ni...Cute je ayam tu.

Ogy said...

cumilnya...bestnya k.ani ni..mcm2 leh buat..

FAWA said...

cutenyanya...

annie said...

tq azah...sya...gee...farah...

tu terapi minda akak...!

inna said...

kak ani...memang comel kusyen tu

mcm2 idea la akak ni...

Salmi said...

cuteeee...

rossana said...

eeee....geram tul tgk chickee2 tu..rase nk ramas2 jer...ani ni creative la...kalau kite tk terpikir pun nk wat...pin cusion labu ngan cuppies pun tk lps lg..