14 February 2009

Mini Cupcakes!


















~ 3 cute mini cuppies.....in different size....masa tengah siapkan tempahan kawan buat cupcakes untuk hiasan/display...datang idea untuk buat macam2 versi cuppies ni...ni salah satu versi...ada banyak lagi versi lain yang akan cuba direalisasikan soon...



















~ ni cuppies yang boleh dijadikan key chain...hphone charm...[maybe a little too big...]...beg/hbeg charm...
~ rasa nak terjegil jugak la bijik mata buat benda kecik2 ni...


















~ ni pulak dah diikat dengan riben yang berlainan....boleh digantung/hang...


















~ rasa2nya nak hang kat cermin kete la...

6 comments:

azah said...

dah boleh tgk gambar ke?..kat sini mcm tu balik, gambar tak keluar..boleh baca tulisan je..tak tau kenapa..

annie said...

dah blh dah....mlm tadi kita dah kasi cuci sikit...tp tak de virus pong...tp gmbr kat blog kita tu cam blurrrr jerrr...kena klik jd besar br terang...pelik tu...biasanya kalau kecikkan gmbr tak blurr, bila besarkan baru jd blurrr....

azah said...

haa..dah dpt tenguk pun you cute little cupcakes..comel2 le..creative betul...how i wish i could make all that..

kakrose said...

cantik ,cute..teringin memiliki..pm kakyon kat kedai..nak 3 bijik ye..

annie said...

t.kasih azah...azah blh cuba buat tu...felt jauh lbh senang dr kain biasa...

Feena said...

suka tengok cup cake niee..cantikk