27 February 2009

Santa's Shoe

















~ jangan salah anggap tau...kita suka shape dia...unik bg kita...kiranya mini boot la....
masa kat counter nak bayar, terasa segan jugak kot2 org suspicious kat kita...so kita pun buat2 tak tahu je la...tak kisah la org nak kata apa...

















~ ini la rupa asalnya...plastik biasa je...nasib baik boleh disiat2 kulitnya yang merah tu...

~ BEFORE...














































































~ AFTER...

~ another pin cushion....BOOT PIN CUSHION !

7 comments:

azah said...

cutenya...creative betul la annie ni..kalau kita beli, peruk je tak tau nak buat apa..kadang2 tu rasa takut nak cuba takut rosak..

FAWA said...

lorrr...cantik g2...
akak mmg da creative la...

tisu dekupek tu pun cantikk

marsya said...

Memang respek kt kak Ani ni.....Byk idea akak..mencurah2....

annie said...

azah...
kadang2 tu mmg syg nak ubah kalau benda tu mahal...so tips dia-cari brg yg murah2 je..br tak syg nak makeover...

farah...tq sis..

sya...tq sis...

maklang said...

maklang teringin betul nak belajar de coupage ni tapi tak tau nak blajar kat mana?

cantek betul boot tu...admire betul idea creative annie!:)

rossana said...

ani...cantik plak boot lps makeover...kite nk wat pumpkin pin cusion smpai ari ni tk jd2..nk kene tanya sekali lg ni....

Salmi said...

Jelessss arrrr ngan bootie pin cushion tu...cantikkk...