04 February 2009

Shabby Chic Furniture

























6 comments:

inna said...

kak annie....
cantiknyaa....

yg buatkan perabot tu cantik sebab warnanya..biasanya warna akan menangkap mata dulu baru bentuk dan design...

panel kayu putih kat dinding tu
cantik dan kemas..

azah said...

ni set kat rumah you ke?..cantikkk..memang ada dlm plan nak cat meja makan dgn warna putih dan ganti alas tempat duduk dgn kain yg shabby chic..tak tau bila..

the^kecemprenggurl said...

akak...lawa ler furniture nie.. agak2 berapa regenyer yek....

akak add blog saya yek....saya dah add blog akak... :P

annie said...

setuju dgn inna...yg mula attract mata akak ialah warna...kiranya warna dinding la kot...peach ke apa....ada lg gmbr lain tp tenet tiba2 slow sgt masa tu...

annie said...

azah...tergelak kita bila azah kt itu rumah kita...masyaallah...kalau betul gituuu...bahagianya...

annie said...

akak dah add blog kecem...nama apa ya...akak blm sempat ronda2 lagi...

tu perabut o'sea, tak tahu la brp...