23 January 2010

Menang Giveaway !!!






















Semalam 22/1/10 ... inahaiqal dari D'Cottage Crafts telah umumkan keputusan giveaway kat blog dia... dah agak lama tarikh akhir giveaway tu- 5 Januari .... dah hampir terlupa akak ....

Syukur Alhamdulillah .... akak salah sorang pemenangnya ... happy sangat2 ... tak kisah la akak menang untuk kategori mana, janji dapat juga sesuatu sebagai kenangan "sibuk2 blogging..."

Terimakasih ina kerana sudi buat giveaway ni ... tambah2 hadiahnya decals yang memang cun dan cantik....

***********************************************************










Pada 19/1/10 - ina dari Terimalah Aku Seadanya ... telah umumkan pemenang giveaway kat blog dia ... dan ... akak ialah pemenangnya ...

sukeeeee sgt2.... ni akak copy-paste N3 nya ...

Salam semua hari ini seperti yang dijanjikan saya akan mengumumkan pemenang giveaway di blog saya adalah kak ani dari JUSTMEANI tahniah kak ani rupanya rezeki kak ani di sini...tetapi saya sebenarnya segan juga ...maklumlah kak ani ni dah kira otai decaupage,kraf dan menjahit ni..hendak di bandingkan hasil kerja saya dengan kerja tangan kak ani..macam langit dengan bumi.. maklum je saya ni buat kerja asal jadi dan tangkap muat je bahasa budak2 zaman sekarang..apapun ina berharap kak ani sudi terima seadanya...HADIAH AKAN DI POS PADA MINGGU HADAPAN..


~> ni 1st time akak menang giveaway setelah sekian kali menyertainya ... lagipun akak join pelbagai giveaway ni hanya untuk memeriahkan blog yang bersusah-payah membuatnya ....

4 comments:

zie said...

tahniah ani...menang giveaway.rezeki alahamdullillah

rossana said...

wei...ani....awak mng 2 giveaways ya?..err ke kite silap baca...congratulation...kite tumpang hepi dua kaki..he..he...

D'ClassicShoppe said...

tahniah kak ani...

Kak Ani said...

salam zie,
sblm ni tak pernah menang...tiba2 menang sampai 2 sekali...

salam anna,
betul la tuu...kita menang turut2...rezeki sempena b'day kita kot...he,he..

salam jah,
t.kasih...dah d'load ke ?